Сватбена декорация с цветя

 

Прекрасни рози, игриви ириси, екзотични орхидеи, ласкави маргаритки, солидни гербери, разкошни фрезии, пикантни лилии, въздушни зюмбюли, сребристи момини сълзи, пищен аспарагус.....

Цветята са едни от най-удивителните и превъзходни творения на живата природа, които заразяват със своята магична красота, безкрайна цветова палитра и вълнуващ цветен аромат. Във всички времена цветята са служили като химн на любовта и красотата, неотменна част от всеки празник и особено от сватбата.

Именно те създават неповторимата и романтична атмосфера, подчертават общия стил на тържеството и дават прекрасна възможност да се създаде оригинално и красиво пространство.

Нещо повече - цветята са един от най-елегантните елементи от сватбената церемония. 

Независимо какви елементи на декорация ще изберете, важно е те да си хармонират и допълват.

От това как е украсен ресторантът, доколко е уютен и комфортен за присъстващите, до голяма степен зависи и настроението на празника.

Вариантите за сватбена украса са много – ниски аранжировки или високи каскадни композиции във вази или чаши за масите, драпиране с тъкани, съчетани с оригинално осветление, цветни гирлянди и арки. Цветята, плодовете, аксесоарите оживяват интериора, а от запалените свещи вечерно време празничната обстановка придобива топлота и уют.

 

 

Ние ще превърнем в цветна градина мястото на сватбеното парти, ще посипем с нежни розови листенца пътеката към сватбената арка, а красиви цветни композиции ще приковават погледите към официалната маса, защото искаме гостите ви дълго да си спомнят вашата сватба като най-красивото и стилно събитие на годината.

 

Сватбена декорация с балони

 

Сватбена украса с балони е сполучливо решение, особено, ако разполагате с по-скромен бюджет. Ще ви предложим множество интересни варианти за сватбена украса с балони – гирлянди, арки, сърца и различни фигури, балони с хелий...

Сватбени балониСватбени балониСватбени балони Сватбени балониСватбени балониСватбени балониСватбени балони

Нашите дизайнери знаят, как, използвайки балони в пастелни тонове - бяло, перлено, нежно розово, светлосиньо, слонова кост, златисто, да придадат на всяка обстановка романтичен сватбен вид.

 

Декориране с платове и материи

 

Сватбената украса с платове и материи може да преобрази всеки интериор и да го направи неповторим. Освен това, драпирането на тъкани е способно да постави цветови акценти, да направи помещението изискано, елегантно и празнично, особено ако се подходи с вкус и внимание към детайлите.

С помощта на платове могат да се скрият недостатъците на залата и мебелировката. Например, украсата с тъкани в светли тонове, създава илюзията за по-голямо пространство. Подобна декорация омекотява даден цвят и акцентира върху друг, изменя колорита на интериора, дава възможност да се зонира помещението /могат да се обособят кът за деца, за фотосесия/. 

Декорирането с платове и материи се съчетава прекрасно с другите елементи от сватбената украса като цветя и светлинни ефекти.

Декориране с платовеДекориране с платовеДекориране с платовеДекориране с платовеДекориране с платове

Image1\ Image2\ Image3\