10 неща, които могат да развалят сватбата ни и как да ги избегнем

 

Сватбата е едно от най-важните събития в живота на човека и затова всичко в този ден трябва да  мине по вода. Въпреки това има някои неща, които могат да помрачат празника, но както се казва – „предупреденият е въоръжен”. Ето и 10-те най-разпространени „врагове” на хубавата сватба:

 

Прочети още: 10 неща, които могат да развалят сватбата ни и как да ги избегнем

Как да разпуснем след сватбата

 

Сватбата е вълнуващо преживяване, но подготовката за нея често е съпроводена със стрес и излишни нерви. Ето защо почивката след това си е направо жизнено необходима.

Във филмите младоженците веднага  заминават на сватбено пътешествие. В реалния забързан свят, обаче, не винаги успяваме да комбинираме отпуската и сватбата. Все пак един ден почивка можем да си позволим.

 

Прочети още: След сватбата

Сватбеният дисководещ

 

Изборът на дисководещ е отговорна задача в сватбената организация, защото именно на него поверявате настроението на своите гости. Именно DJ задава тона на тържеството и се намира в непрекъсната връзка с присъстващите. А ако гостите са в добро настроение и им е забавно, то те дълго ще говорят за вашата сватба.

 

Прочети още: Сватбеният дисководещ

Как да изберем сватбеното меню

 

Независимо, че наяждането не е най-главното на сватбата, от това каква е храната зависи до голяма степен как гостите ще запомнят тържеството.

Основният принцип, към който трябва да се придържат младоженците е, че менюто трябва да е разнообразно. Преди всичко, не е желателно да включвате няколко ястия от един и същ основен продукт, както и храни, приготвени по еднакъв начин.

 

Прочети още: Сватбеното меню

Сватбеният фотограф

 

Човек с много отговорна роля, тъй като на него доверяваме запечатването на спомените за най-щастливия ни ден. Тук нямаме право на грешка, дубъл не можем да направим. Затова трябва да сме 100% уверени, че снимките ще се получат красиви, качествени и напълно ще предават  сватбената атмосфера.

 

Прочети още: Сватбеният фотограф

Как да изберем сватбена рокля

 

Изборът на сватбена рокля си е важен и трудоемък процес, който отнема доста време и сили, но пък носи и много удоволствие.

 

Сватбената мода не е инструкция за употреба. Да си наясно с най-новите модни тенденции е едно, а да им се доверяваш сляпо – съвсем друго.

 

Прочети още: Сватбената рокля

Сватбени традиции по света

 

Сватбени ритуали се извършват по целия свят, независимо от религията и националната принадлежност. Дори и в рамките на една държава, съществуват разлики в сватбените обреди. Някои от сватбените традиции са доста необичайни, други  са се съхранили през вековете, но независимо от промените в ежедневния ни бит, се спазват и до днес. 

 

Прочети още: Сватбени традиции по света

Image1\ Image2\ Image3\