Как да изберем сватбена рокля

 

Изборът на сватбена рокля си е важен и трудоемък процес, който отнема доста време и сили, но пък носи и много удоволствие.

 

Сватбената мода не е инструкция за употреба. Да си наясно с най-новите модни тенденции е едно, а да им се доверяваш сляпо – съвсем друго.

 

Няма нищо страшно ако не се виждате в рокля на някой от модните корифеи – вашата рокля, единствена и неповторима ви чака, просто е на друго място.

 

Роклята трябва да подчертава достойнствата на фигурата ни и да скрива недостатъците. Независимо колко добре познавате фигурата си, хубаво е да чуете и странично мнение, най-малкото, защото не се виждаме всеки ден в подобна дреха.

 

Комфортът е не по-малко важен от външния вид. В мечтите си всички се виждаме като пърхащи птички в необикновено красива рокля. На практика, обаче, не всички сватбени рокли са удобни и леки. Затова при пробите не е нужно да стоите, притаили дъх, а точно обратното – движете се, за да проверите дали се чувствате удобно, отчитайки и факта, че ще бъдете в тази дреха практически един цял ден.

В последните години е много популярно тоалетите на булката и младоженеца да са обединени в ансамбъл, благодарение на някакъв единен елемент. Това може да бъде цветен акцент, декоративен елемент или нещо друго.

Цветът на роклята – някога се считаше, че роклята трябва непременно да е бяла. Днес палитрата е разнообразна – от екрю през нежни пастелни тонове до яркочервено и дори черно.

 

Image1\ Image2\ Image3\