Как да разпуснем след сватбата

 

Сватбата е вълнуващо преживяване, но подготовката за нея често е съпроводена със стрес и излишни нерви. Ето защо почивката след това си е направо жизнено необходима.

Във филмите младоженците веднага  заминават на сватбено пътешествие. В реалния забързан свят, обаче, не винаги успяваме да комбинираме отпуската и сватбата. Все пак един ден почивка можем да си позволим.

 

Има различни варианти как да прекарате деня след сватбата, но ще ви разкажа за тези, които поне според мен са най-уместни.

 

Първият и навярно най-приятен – прекарайте деня заедно, като изцяло се посветите един на друг. Парадоксално, но именно такова уединение, често не ни достига във всекидневието. Не скачайте сутринта от леглото, отидете на обяд в любимия си ресторант или пък на кино. Ако имате съвместно хоби, отделете му време или пък просто се отдайте на спокойна разходка. Важното е да изберете такова занимание, което няма да ви натоварва, а ще донесе радост на вас и вашата половинка.

 

Вариант, също така, е да отидете на еднодневна екскурзия на близко разстояние, просто за да смените обстановката и да си починете добре.

Ако искате да не ви безпокоят по телефона, изключете го или го оставете вкъщи, като разбира се, предупредите родителите и приятелите си, за да не тревожат напразно.

 

Още един удачен вариант е да прекарате деня след сватбата с родителите или приятелите си. Неофициално и без приготовления, просто в приятна уютна обстановка. Никога не е излишно да отделите време на близките си, да им изкажете своята благодарност за подкрепата и да им дадете още един път възможност да се порадват за вас.

 

Image1\ Image2\ Image3\